Rólunk

Ismerje meg a Tonino Lamborghini márkát és az általunk nyújtott előnyöket!

TONINI LAMBORGHINI – A MÁRKA

A Tonino Lamborghini márkát az olasz szenvedély és luxus jellemzi az egész világon. Az alapító Tonino Lamborghini 1981-ben ezzel a céllal alapította meg a márkát, amelyhez az inspirációt a családi múlt, továbbá a mechanikai és gépjárműgyártás terén szerzett tapasztalatok jelentették, hogy az egyedülálló olasz életérzést és a hozzá párosítható luxust az egész világon számos termékben megjelenítse.

Mára a Tonino Lamborghni tucatnyi területen jelen van, a vendéglátóiparban is az italoktól kezdve a társalgókon át a hotel berendezésekig, mindenhol az világhírű olasz kulináris hagyományokat képviselve.

Miért érdemes velünk dolgoznia?

Hiszünk abban, hogy hosszú távon kizárólag akkor lehetünk sikeresek, ha kiskereskedelmi és vendéglátóipari partnereink is azok. Éppen ezért fókuszunkban az ő minél jobb kiszolgálásukat kell helyeznünk.

Azt is pontosan látjuk, hogy egyre nagyobb a verseny a vendéglátóipari egységek között. A Tonino Lamborghini éppen ezért egy komoly lehetősége is partnereink számára, mert olyan sztenderden magas minőséget nyújt, amit a fogyasztók értékelnek.

Miért érdemes a Tonino Lamborghini termékeit kínálnia?

  • Kimagasló minőség, amelyet a vevők is észrevesznek
  • Ismert márkanév, amely az Ön üzletét is pozícionálja
  • Sztenderd minőség, amelyre folyamatosan számíthat
  • Széles termékszortiment, amiből tud válogatni, beleértve a kávék, teák, forró csokik és hamarosan az energia italok terén is.
  • Pontos kiszolgálás
  • Rugalmas rendelési és fizetési lehetőségek

Magyarországon már több mint 100 vendéglátóipari helyen elérhetők a
Tonino Lamborghini prémium olasz kávék!

Teljeskörű támogatás

Fontos számunkra, hogy a prémium termékek mellé megfelelő minőségű kiszolgálást biztosítsunk partnereink számára, hiszen kizárólag együtt lehetünk sikeresek.

feletti termékvariáció

Kiskereskedelmi partner